Főmenü
· Linkek
Klíma terméktájékoztatók


  


daikinkicsi.jpg mitsubishi-kicsi.jpg
 gree2kicsi.jpg fujitsukicsi.jpg
samsungkicsi.jpg  lgkicsi.jpg
mideakicsi.jpg  fisherkicsi.jpg
toshibakicsi.jpg  panasonickicsi.jpg
althermakicsi.jpg  mitsubishi zubadankicsi.jpg
unicokicsi.jpg  
    

  
 
                
                                                      

 

KLÍMA KARBANTARTÁS, TISZTÍTÁS


klimakarbantartas-tisztitas.gif

Központi porszívó
Pannon klima 5 év GARANCIA
Keresés PANNON KLÍMA
Toomer autóklíma


tommerauto.JPG 
Hőtérkép, Kite

hőkép.jpg


hírei 2017
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
 
Kültéri egység nélküli klíma berendezések


Az árakat és típusokat, a fő menű kültériegység nélküli klímáknál találjákKültéri egység nélküli klíma


Sokszor előfordul, hogy valamely oknál fogva nem telepíthető kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés a klimatizálandó helyiségbe. Belvárosi részeken, Budapest belső kerületeiben, műemlék-épületeken, homlokzaton általában nem engedélyezett a kültéri egységek elhelyezése. Ilyen esetekre megoldást jelenthet a rejtett kültéri egységgel működő, vagy a kültéri egység nélküli klíma.


kültéri egység nélküli klíma vázlata


A kültéri egység nélküli berendezések olyan helyiségbe telepíthetők, ahol van a kültérrel határos fal, mely elé elhelyezhető a készülék. Telepítés után a fal külső részén csak két , kb. 15 cm. átmérőjű szellőzőnyílás lesz, melyet esztétikus ráccsal takarunk el.Mivel ezek a berendezések a kültéri és a beltéri egységet is tartalmazzák,a zajszigetelésre nagy súlyt helyez a gyártó.


UNICO EASY padlón álló kültéri egység nélküli klímaberendezés


a kültéri egység nélküli klíma elhelyezve a lakásban klíma távirányító


Az UNICO EASY klímaberendezés egy olyan kültéri egység nélküli berendezés, amely olyan helyiségek klímatizálásakor jöhet szóba, ahol a kültéri egység elhelyezése nehézkes, vagy egyáltalán nem megoldható. Telepítése csak külső falra történhet. Csak hűtős kivitelnél a cseppvíz elvezetéssel sem kell foglalkozni, hiszen a beporlasztásos technika révén a távozó forró levegő árammal együtt távozik. Lábon álló kivitel, és alacsony zajszint jellemzi, de igazán kedveltté relatív kedvező árfekvése teszi. Ez a berendezés infra távvezérlővel rendelkezik.unico inverter gep.jpg


Inverteres Unico készülékek 
unico inverter.jpg
UNICO oldalfalra szerelhető kültéri egység nélküli klímaberendezés

 

Az UNICO klímaberendezés egy olyan készülék, amely kültéri egység elhelyezése nélkül is képes az adott helyiség klímatizációs feladatainak ellátására. Telepíteni parapet alá vagy magasfali kivitelben lehet.. A berendezés telepítése csak kültérrel határos falra lehetséges. Alacsony zajszint jellemzi. A cseppvíz elvezetés a csak hűtős készülékeknél egy beporlasztásos technikával történik, ezért külön a cseppvíz elvezetésére nincsen szükség!. A berendezés infra távvezérlővel rendelkezik. A következő típusokat kínáljuk: